Postavenie personálneho manažmentu v kvalifikačnej príprave študentov sociálnych a ekonomických vied - Matulčíková, Marta, 1964-
Poslaním a úlohou vysokoškolského vzdelávania nie je len úzka špecializácia, ale aj komplexné znalosti. Potrebná je orientácia na odborné vedomosti, ale aj na zručnosti, rozvíjanie charakterových vlastností, kompetencií. Rozvíjanie sociálnych kompetencií v kvalifikačnej príprave odborníkov pre oblasť personálneho manažmentu. Profesijné kompetencie zamestnancov pôsobiacich v oblasti ľudských zdrojov.