Progresívnym vyučovaním k osvojeniu kľúčových kompetencií - Šóš, Ivan, 1977-
Charakteristika pojmu kľúčové kompetencie. Štruktúra kľúčových kompetencií. Efektívne osvojovanie si kľúčových kompetencií v procese progresívneho vyučovania. Progresívne vyučovacie metódy: problémové vyučovanie, skupinové, problémovo-skupinové a programové vyučovanie. Aplikácia progresívnych vyučovacích metód na predmete "cvičná firma".