Monitorovanie kvantitatívnych ukazovateľov podhodnotenia - Križian, Daniel
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Cieľom praktickej časti je vyselektovať z dostupných akciových trhov zoznam firiem, ktoré spĺňajú vopred stanovené kritériá podhodnotenia a kvality. Analýza výkazov niektorých vybraných firiem zo zostaveného zoznamu, pre potvrdenie resp. vyvrátenie vhodnosi investície do ich akcií. Medzicieľom praktickej časti je zvoliť relevantné a čo najpresnejšie kritériá do filtra na podhodnotené akcie, odôvodniť ich výber a stanoviť ich cieľové hodnoty.