Praktická aplikácia Behaviorálnych financií - Cár, Tomáš
Kvalitatívna štatistická analýza vlastností investorov pomocou mier asociácie a logistickej regresie. Hľadanie existencie štatisticky významnej závislosi (asociácie) medzi vlastnosťami investora (kvalitatívnymi znakmi), resp. o predstavách študentov FMUK o nich.