Akciové indexy vo svete - Valter, Ján
Popis najznámejších svetových indexov. Akciové indexy krajín V4. BUX - stručný prehľad. Index PX. Porovnanie vývoja indexu PX s vývojom českého nominálneho HDP od roku 1994. Index SAX. Spoločnosti zastúpené v indexe SAX (k 13.4.2006). Porovnanie vývoja indexu SAX a HDP Slovenska od roku 1995. Index WIG 20. Porovnanie vývoja indexov V4 v období 1999 - 2006.