Competitiveness in the EU a main theme of two scientific events at the Faculty of economics and management of the Slovak university of agriculture in Nitra - Horská, Elena
Stručná informácia o dvoch medzinárodných konferenciách konaných na pôde Fakulty ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre, týkajúcich sa konkurencieschopnosti v EÚ - Výzvy pre krajiny V4, Výchova k znalostnej ekonomike a vývoj aktívneho občianstva. Ciele konferencií.