Marketingové informačné systémy miest a obcí z pohľadu znalostnej ekonomiky - Žák, Štefan, 1971-
Marketingové informačné systémy miest a obcí. Základné prvky marketingového informačného systému. Údaje z interného informačného systému. Údaje z marketingového spravodajstva. Údaje z marketingového výskumu.