Znalostná ekonomika - príležitosť a povinnosť - Viestová, Kristína
Definícia znalostnej ekonomiky. Nárast významu vzdelania, vzdelávania a využitia vedeckých poznatkov. Snaha o zvýšenie celkovej konkurencieschopnosti krajiny. Možnosti výučby logistiky na Obchodnej fakulte EU. Výučba logistiky (SCM, MH, technológie logistiky, aplikovaných logistík). Vzdelávanie v logistike na Slovensku. Logistika a pracovný trh.