Finančné deriváty ako predmet účtovníctva podnikateľov - Šlosárová, Anna
Účtovanie zmeny reálnej hodnoty zabezpečovacích derivátov. Účtovanie v účtovnej jednotke. Účtovanie o forwarde v účtovnej jednotke. Účtovanie nákupu kúpnej opcie. Praktické príklady.