Budoucí trendy: inovace, Čína, Indie, suroviny - Müller, B.
Desať najdôležitejších výziev pre podniky v blízkej budúcnosti: 1. Tlak na inovácie, 2. Globalizácia, 3. Rast, 4. Rastúci význam Číny a Indie, 5. Fúzie a akvizície, 6. Tlak na náklady, 7. Centrum vzdelania - Švajčiarsko, 8. Konkurencia lokality, 9. Ochrana duševného vlastníctva v obchode s Čínou, 10. Suroviny.