Rozvoj ďalšieho profesijného vzdelávania a význam marketingu vo vzdelávaní - Matulčíková, Marta, 1964-
Prístupy zamestnávateľských subjektov pri zabezpečovaní ďalšieho vzdelávania. Úloha vzdelávacích inštitúcií pri rozvoji profesijného vzdelávania. Rešpektovanie potrieb a záujmov účastníkov vzdelávania si vyžaduje realizáciu marketingu v oblasti vzdelávania. Príprava vzdelávacích produktov.