Význam stanovenia vízie v procese strategického riadenia rozvoja mesta - Jamnický, Peter
Významné zmeny v teórii a praxi strategického manažmentu v oblasti riadenia rozvoja miest. Východiská pre použitie strategického manažmentu v oblasti riadenia mesta. Strategické plánovanie a riadenie rozvoja mesta. Príklad strategického plánu mesta Tacoma v USA.