Je vaše podnikání zdravé? - Kramara, Juraj
Ako dosiahnuť efektívne a úspešné fungovanie organizácie. Analýza procesov organizácie. Komplexný prístup k hodnoteniu procesov. Medzinárodný systém hodnotenia procesov - ISRS systém (International safety rating system). Systém spĺňajúci kritériá na certifikáciu podľa noriem ISO.