Vnitřní kontrola, řízení podnikových rizik a zveřejňování prospektivních finančních informací: studie Spojeného království - Kovanicová, Dana
Koncept vnútornej kontroly: Turbullova štúdia (UK's Turbull Report). Riadenie rizík. Vymedzenie a význam podnikových rizík. Analýza, meranie, proces riadenia rizík a vykazovanie rizík. Zverejňovanie prospektívnych finančných informácií. Úvahy o vypracovaní všeobecného koncepčného rámca pre spoločnosti v rámci EÚ.