Jaké šance má Six Sigma v malých organizacích? - Parody, R., J.
Recept na úspech metódy Six Sigma v malom podniku. Faktory úspechu : 1. Aktívna podpora top manažmentu, 2. Výber nádejného projektu, 3. Skúsený manažér projektu.