IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Cieľom štandardu IAS 31 je zachytenie účastí (podielov) v spoločnom podnikaní a vykazovanie aktív, záväzkov, výnosov a nákladov spoločného podnikania v účtovných závierkách spoluvlastníkov a investorov.