Odloženie účinnosti všetkých nových pravidiel až na rok 2009 - Mokošová, Daša, 1979-
Prijatie nariadenia ES č. 1606/2002 Európskou komisiou ako dôležitý impulz k rozšíreniu IFRS a k ich postupnému príjmaniu v rôznych štátoch sveta, nielen v členských štátoch EÚ. Koncepčné rámce IFRS a US GAAP - konvergenčný projekt ich novelizácie. Pravidlá IFRS pre malé a stredné podniky - finančné nástroje. Vydanie novej interpretácie IFRIC 10.