Systémy MES optimalizují výrobu - Luhan, Igor
Využitie informačných systémov MES (manufacturing execution systems) v riadení výroby. Ktoré oblasti zahŕňa model MES. Prínosy tohto riadiaceho informačného systému. Optimalizácia výrobných aktivít.