Sekundárny trh úverových pohľadávok v transformujúcich sa ekonomikách SR a ČR - Klimiková, Mária
Prístupy k vyrovnaniu sa s nedobytnými úvermi v rámci transformácie bankového sektora. Nástroje reštrukturalizácie nebonitných aktív bánk. Transformačné inštitúcie v SR. Presunuté pohľadávky, ich spravovanie a výťažnosť. Transformačné inštitúcie v ČR.