Zaměstnávání osob se zdravotním znevýhodněním - Urban, Tomáš
Výhody zamestnávania osôb so zdravotným znevýhodnením ( pred tým osoby so zmenenou pracovnou schopnosťou - ZPS). Nevýhody zamestnávania osôb zdravotne znevýhodnených. Ako znížiť percento práceneschopnosti. Príklad z českej praxe.