Platby na internetu: změny na obzoru - Machala, Karel
Súčasné spôsoby platenia na internete v Európe. Nové platobné kanály. Platobná karta použitá na internete. Vrubopis. Firstgate. Paypal. Platba na faktúru. Dialer. Voice-Call. Platba mobilným telefónom alebo e-mailom. E-Gold.