Zlato stále láka investorov - Polakovič, Ivan
Najväčší producenti zlata - Južná Afrika a Rusko. Využitie zlata v priemyselných odvetviach. Zhromažďovanie zlata v štátoch naftárskeho kartelu OPEC. Svetové brokerské domy špecializujúce sa na zlatý trh. Ovplyvňovanie trhu so zlatom africkými farmármi. Prečo investovať do zlata.