Informačné zdroje v manažérskom rozhodovaní - Nagyová, Lívia
Primerané množstvo informácií v primeranej kvalite ako predpoklad úspešného manažérskeho rozhodovania. Prieskum venovaný využívaniu informačných zdrojov v manažérskom rozhodovaní. Zdroje informácií pre manažérske rozhodovanie. Komunikačné nástroje v prenose informácií. Uspokojovanie manažérskych potrieb z hľadiska formy dodaných informácií. Miera zhody medzi formou požadovaných a skutočne dodaných informácií.