Manažment agrárneho podniku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Tvrdé a mäkké faktory prosperity podniku. Skúmanie vplyvu tvrdých a mäkkých faktorov prosperity na výrobné a hospodárske výsledky poľnohospodárskych podnikov. Zhrnutie výsledkov prieskumu v oblasti mäkkých faktorov prosperity.