Zmeny pri zdaňovaní (oslobodení) nehnuteľností účinné od 1. 1. 2007 (komentár k zákonu č. 120/2006 Z.z.) - Bubeníková, Irena
Zákon č. 120/2006 Z.z. z 2. februára 2006, ktorým sa dopĺňa zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov. Komentár k zákonu č. 120/2006 Z.z.