Súhrnný indikátor spotrebiteľskej dôvery
Súhrnná časť informatívnej správy z prieskumu verejnej mienky (Spotrebiteľský barometer III). Tento indikátor sumarizuje štyri oblasti: očakávania vývoja ekonomiky a nezamestnanosti v štáte, očakávania finančnej situácie a úspor v domácnosti. Zlepšenie spotrebiteľskej atmosféry. Indexy spotrebiteľskej dôvery v členských štátoch EÚ. Stručný prehľad výsledkov.