Procesný prístup v systémoch kvality - Mateides, Alexander
Podstata procesného prístupu. Rozdiel medzi funkčným a procesným prístupom k riadeniu. Princípy procesného prístupu. Procesný manažment a jeho základné zložky. Obsah procesného manažmentu. Implementácia procesného prístupu do systému riadenia - 9 základných etáp. Meranie a zlepšovanie procesov. Príspevok je súčasťou publikácie "Manažérstvo kvality".