Odvodový bonus - zmena paradigmy - Sulík, Richard
Prílohová časť k príspevku, ktorý bol uverejnený v predchádzajúcom dvojčíslí tohto časopisu. Porovnanie rovnej dane na Slovensku a v iných krajinách. Dávky štátnej sociálnej podpory. Zmiernenie chudoby podľa M. Friedmana. Odhad fiškálnych dopadov zavedenia systému odvodového bonusu a solidárneho odvodu. Návrh legislatívneho zámeru návrhu zákona o odvodovom bonuse a o solidárnom odvode.