Podpora eura u nováčiků vzrostla - Olšovský, Ludvík
Európska komisia zverejnila správu o praktických prípravách na zavedenie eura v členských krajinách stojacích mimo menovej únie. Hlavné témy uvedeného prieskumu. Predpokladané politické a ekonomické výhody zo zavedenia eura. Obavy zo zavedenia eura. Hodnotenie informovanosti a informačných kanálov.