Potreba a možnosti aplikácií nových prístupov v manažmente rizika v podmienkach malých a stredných podnikov - Varcholová, Tatiana
Riziká a príležitosti pre MSP po vstupe do EÚ. Nové prístupy v manažmente rizika: výzva pre slovenské podniky. Podnikový manažment rizika (ERM) a jeho ciele. Štruktúra ERM: identifikácia a analýza faktorov rizika, meranie rizika, rozhodnutie na základe výsledkov merania rizika a osobných preferencií. Požiadavky na koordinátora ERM.