Riadenie vzťahov so zákazníkmi - súčasť e-podnikania - Cárachová, Magdaléna
Východiskom úspešného používania CRM (Customer Relationship Management) je zladenie CRM stratégie so stratégiou podniku. Vzhľadom na situáciu na trhu je nevyhnutná zmena orientácie podnikov z produktovo, na zákaznícky orientované. Podmienkou úspešnej realizácie tohoto prechodu je jasne definovaná CRM stratégia pre celý podnik, ktorá je zladená s celkovou podnikovou stratégiou.