Analýza cenných papierov - Kováčová, Monika
Finančné nástroje a pomerové ukazovatele pri vykonávaní analýzy cenných papierov. Hlavné ciele fundamentálnej analýzy. Podrobné skúmanie a odhaľovanie kurzotvorných faktorov. Metódy používané na stanovenie vnútornej hodnoty akcie. Finančné výkazy a výpočet finančných ukazovateľov pri porovnávaní ekonomických subjektov v rovnakom sektore.