FDI Spillovers in Slovakia: Trends from the Last Decade and Recent Evidence from Automotive Industry - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Teoretické a praktické chápanie nepriamych efektov PZI. Analýza obsahu a foriem nepriamych efektov PZI. Identifikácia ich pôsobnosti. Vplyv na hostiteľskú ekonomiku a faktory ovplyvňujúce ich existenciu. Skúsenosti s účinkami PZI na Slovensku. Súčasné výsledky vplyvu nepriamych efektov v automobilovom priemysle.