Nové trendy v mobilním marketingu - Kubalík, Jan
Mobilný marketing ako špeciálna forma direct marketingu. SMS súťaže predstavujúce jednu z foriem mobilného marketingu. Nové možnosti pre zadávateľa a významný komfort pre spotrebiteľa. Spotrebiteľské súťaže. Pasívna komunikácia so spotrebiteľom.