Elasticita dopytu v hromadnej osobnej doprave - Gnap, Jozef
Vymedzenie pojmu dopyt po preprave. Najvýznamnejšie faktory vplývajúce na objem prepráv hromadnou osobnou dopravou. Elasticita dopytu po preprave. Zmena dopytu po preprave v priebehu dňa. Faktory ovplyvňujúce dopyt po preprave. Vplyv substitučných služieb na dopyt po preprave hromadnou osobnou dopravou.