Fulfilment of the goals of the Lisbon strategy through regional co-operation - Fabianová, Iveta
Plnenie cieľov Lisabonskej stratégie v rámci regionálnej spolupráce. Regionálna politika a spolupráca. Príklady spolupráce euroregiónov na Slovensku.