Eurovea bude bránou Bratislavy - Košťál, Daniel
V druhom štvrťroku 2006 sa začala výstavba medzinárodného obchodného centra Eurovea, ktoré bude situované na nábreží Dunaja v Bratislave. Čo tento projekt ponúkne. Nájomníci centra Eurovea.