V spotrebe medu Slovensko zaostáva - Košťál, Daniel
Produkcia medu na Slovensku. Spotreba medu - každý Slovák spotrebuje priemerne štvrť kilogramu medu, čo je približne osemkrát menej, ako skonzumuje spotrebiteľ vo vyspelých krajinách Európy. Dovoz medu z tretích krajín na Slovensko.