Systém kvality a bezpečnosť potravín - ochrana a spokojnosť spotrebiteľa - Polák, Matej
Kvalita a bezpečnosť potravín závisí od rady faktorov. Normy na potraviny založené na vedeckých poznatkoch. Tri zložky systému bezpečnosti potravín: hodnotenie rizika, risk management, komunikácia o riziku. Spolupráca a súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín.