Ešte raz k účtovaniu emisných kvót - Cenigová, Anna
Návrh komplexného riešenia tejto zložitej a aktuálnej problematiky. Odôvodnenie návrhu postupu účtovania emisných kvót. Návrh účtovania emisných kvót (podľa zákona č. 572/2004 Z.z. o obchodovaní s emisnými kvótami). Dva varianty.