Šikovný pomocník na cesty - Magátová, Michaela
Plánovače trás ( route plannery) - bežná súčasť mnohých webstránok, ktoré sa zameriavajú na automobilizmus. Navigačná mapa na ceste do zahraničia. Užitočné informácie o doprave, o nemocniciach, hoteloch a iné zaujímavé správy. Pomocník pri vytváraní trás ciest. Odkazy na webové stránky s plánovačmi trás.