Medzinárodné audítorské štandardy ISA 560 - Nasledujúce udalosti - Kupkovič, Ivan
Udalosti upravujúce účtovnú závierku. Udalosti neupravujúce účtovnú závierku. Zverejňovanie. Udalosti, ktoré nastali do dátumu správy audítora. Skutočnosti zistené po dátume správy audítora, ale pred vydaním účtovnej závierky. Skutočnosti zistené po vydaní účtovnej závierky.