Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy v sociálnom zabezpečení - Matlák, Ján
Zvyšovanie minimálnej mzdy. Výška minimálnej mzdy od 1. októbra 2006. Minimálna mzda a odvod za neplnenie povinného podielu zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Minimálna mzda a poisťovací systém. Sociálne poistenie. Zdravotné poistenie. Minimálna mzda a povinné nemocenské poistenie a povinné dôchodkové poistenie samostatne zárobkovo činnej osoby.