Kvalitu odhalí prvý pohľad - Borovský, Vladislav
Obal zasahuje do všetkých hospodárskych oblastí. Vytvára obraz o životnej úrovni obyvateľov a vyspelosti národnej kultúry. Úlohy obalu. Obal ako marketingový nástroj. Najväčšie nedostatky. Balenie napreduje.