DPH v Európskej únii - Jurišová, Anna
Právo platiteľa dane odpočítať od dane, ktorú je povinný platiť, daň z tovarov a služieb, ktoré použije na účely podnikania ako platiteľ. Vznik práva na odpočítanie a jeho uplatnenie. Mechanizmus odpočítania dane. Uplatnenie práva na odpočítanie dane. Príklady.