Zdvihne euro cenovú hladinu u nás? - Sojka, Jozef
Porovnanie správania sa cien za päťročný časový interval pred vstupom do Európskej únie a po vstupe do tejto organizácie. Spotrebiteľské cenové indexy v štátoch Európskej menovej únie. Analýza faktorov vplývajúcich na rast cien a infláciu.