Konsolidované a subkonsolidované celky v podmienkach SR - Makúch, Miroslav, 1981-
Definície konsolidovaného celku podľa zákona o účtovníctve (§ 22 Z. č. 561/2004 Z.z.) a podľa zákona o cenných papieroch a investičných službách (§ 138 Z. č. 566/2001 Z.z. v znení Zákona č. 635/2004 Z.z.). Dohľad nad konsolidovanými a subkonsolidovanými celkami na Slovensku do a po roku 2006.