Marketing cestovného ruchu na úrovni štátu - Magátová, Michaela
Cestovný ruch ako prostriedok na vytvárenie pozitívneho imidžu štátu. Podstata marketingu cestovného ruchu štátu. Špecifiká marketingu štátu v cestovnom ruchu. Marketingová stratégia, marketing mix a marketingová komunikácia v cestovnom ruchu. Propagácia cestovného ruchu cez národné marketingové agentúry cestovného ruchu. Marketingové plánovanie. Porovnanie rozpočtu národných marketingových agentúr cestovného ruchu v krajinách V-4.