Rizikový kapitál na Slovensku - Kopkáš, Peter
Financovanie inovačných a rozvojových projektov malých a stredných podnikov formou rizikového kapitálu. Pojmy venture capital industry a venture capital market. Stav rizikového kapitálu v strednej a východnej Európe. Dve etapy investovania do rizikového a rozvojového kapitálu v krajinách SVE. Najvyhľadávanejšie odvetvia. Spoločnosti rizikového kapitálu na Slovensku. Návrhy na podporu rizikového kapitálu na Slovensku.