Európsky obchod v súradniciach globalizácie - Čihovská, Viera
Vývoj a súčasné hlavné rozvojové trendy európskeho obchodu. Internacionalizácia a postupná globalizácia európskeho obchodu. Koncentrácia a kooperácia obchodných podnikov. Špecializácia, segmentácia a diverzifikácia. Trhová dominancia obchodu. Rozvoj nových foriem predaja.